29 Νοε 2009

Μουσική,βιβλίο,σειρά


Ο Κωνσταντίνος Βήτα έρχεται με νέο cd επιτέλους να μας λυτρώσει απο την "σκληρή" πραγματικότητά μας.Όπως είχε πει και κάποτε ο Δημήτρης Πολιτάκης "ο Κωνσταντινος Βήτα είναι η νοβοκαϊνη της ψυχής μας".

Το νέο του βιβλίο είναι οτι καλύτερο μπορούσα(με) να περιμένω(ουμε).Γεμάτο με ίντριγκες,σύμβολα,μυστικιστικές συναντήσεις και οτι άλλο μπορείς να φανταστείς.Διαβάζεται απνευστί.(Για μια ακόμη φορά η πάτριοτ με πρόλαβε και το διάβασε πρώτη φτου...)


Ξεκίνησε με τις καλύτερες εντυπώσεις(άλλο αν στην πορεία η θεαματικότητά του έχει συνεχή πτώση).Ένα πείραμα κάνει όλους τους ανθρώπους της γής να χάσουν τις αισθήσεις τους και να βρεθούν 6 μήνες μπροστά στον χρόνο για 2 λεπτά και 17 δευτερόλεπτα.Ο Mark Benford(Joseph Fiennes) προσπαθεί να ενώσει τα κομμάτια του παζλ και να λύσει το μυστήριο.Μπείτε στο τριπάκι και σεις αν σας αρέσουν τα πάζλ...


Υ.Γ: το παρόν γράφτηκε ακούγωντας στο repeat το "Wonderful Life" των Hurt!!!

3 σχόλια:

  1. για τη μουσικη δε σχολιαζω,δεν εχουμε τα ιδια γουδτα,εγω ειμαι της ροκ σχολης :P για το βιβλιο ειναι γαματοοοοοοοο,συμφωνω οτι διαβαζεται απνευστι,κι εχει και μια ανατροπαρα mamma mia!!!! Και για τη σειρα την εχω σταματησει στο 01χ06,αρχιζα να βαριεμαι.ΔΕΣ ΝΤΕΞΤΕΡ ΠΑΤΡΙΟΤ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. για την μουσικη οντως δεν εχουμε τα ιδια γουστα ευτυχως :-P
    για την ανατροπη του βιβλιου την ψιλιαστηκα :-(
    οσο για ντεξτερ βαριεμαι να το δω(θα μου τα δωσεις εσυ εξαλλου λολ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυστυχώς το Flash Forward δεν είναι αντάξιο των προσδοκιών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή