15 Ιουν 2009

Εν Inglourious αναμονή..



Αυτό το παρανοικό άτομο,το τόσο σχιζοφρενικά δημιουργικό,ο ακηνοθέτης που παίρνει ένα σενάριο,μια σκηνή,μια γωνία λήψης και την μετουσιώνει σε ανώτερη τέχνη έρχεται να μας καθηλώσει πάλι με τη νέα του ταινία!Εδώ δείτε ένα βιντεάκι στο οποίο περιγράφει με το δικό του μοναδικό τρόπο μια σκηνή της ταινίας όταν προβλήθηκε στις Κάννες.Κι εδώ απόσπασμα από τη σκηνή της ταινίας την οποία περιέγραψε στο προηγούμενο βίντεο.Προσωπικά περιμένω με μεγάλη ανυπομονησία την πρεμιέρα της ταινίας στην Αθήνα,την Πέμπτη στις 27 Αυγούστου και είναι σίγουρο ότι θα σκίσει!!Άκουσα οτι η εταιρεία παραγωγής πιέζει τον Κουέντιν να κόψει μισή ώρα από την ταινία!Ελπίζω να μην ισχύσει...θα της κάνω μήνυση :P Αυτά για τώρα,περισσότερα εν καιρώ με νεότερα και σίγουρα με περισσότερα την επόμενη (και τη μεθεπόμενη :P) της προβολής.

Basterds όλου του κόσμου ενωθείτε :D

7 σχόλια:

  1. την περιμενω με αγωνια αυτην την ταινια αν και δεν ειναι απο τους αγαπημενους μου σκηνοθετες :P

    αν και δεν ειμαι basterd :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να μαζευόμαστε σιγά σιγά! Οι Κάννες έκαναν την αναμονή αβάσταχτη...

    Ωραία φωτογραφία η τελευταία. Από εκείνη την απίστευτη φωτογράφηση είναι(με τις πολλές πανέμορφες ασπρόμαυρες ή από αλλού;)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @Πανο θα σ'αρεσει στανταρ αυτη,τοση πλυση εγκεφαλου και τοσο παρεα μαζι μου δε μπορει να μην εγινες basterd :P

    @Annie δε θυμαμαι απο που βρηκα τη φωτο,την ειχα καιρο σε εναν φακελο στην επιφανεια εργασιας με αρκετες ακομα ταραντινικες.Επισης ασχετο αλλα πως θα περιμενεις μια μερα μετα την πρεμιερα να δεις την ταινια;;;;Δε θα μπορουσα..!!Ειπες βεβαια οτι λογω των γενεθλιων σου θα το κανεις,αλλα και παλι..1 μερα ολοκληρη;;; :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το σκεπτικό είναι να περιμένω μεν μια μέρα αλλά να το δω δύο φορές. Μία μόνη μου, στην πρώτη σειρά, χωρίς ανάσα και μία με την παρέα μου στο καπάκι πιο χαλαρά και με πολλά ποπ κορν!

    Επίσης θα είναι Παρασκευή και δεν θα δουλεύω την επόμενη οπότε θα είμαι πιο άνετα.

    Όλα αυτά βέβαια με την προϋπόθεση ότι θα αντέξω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημέρααααααααα,τα κατάφερα και βρήκα χρόνο και μπήκα λίγο νετ να χαζέψω.Κι εγώ θα είμαι Αθήνα εννοείται στην πρεμιέρα,την περιμένω πώς και πώς,μπορεί και να σε πετύχω Κατερινιώ,που ξέρεις :P πάταγο θα κάνει η ταινία!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ...Εν τέλει, όπως το Kill Bill ήταν 1 ταινία σε 2 μέρη, το Inglourious Basterds ήταν 2 ταινίες σε 1, λέω. Οπότε, μακάρι να είχαν κόψει περισσότερα απ' το storyline της τύπισσας με το σινεμά. We want more Basterds!!! (...arrEEveDEHrchee)

    ΑπάντησηΔιαγραφή