11 Φεβ 2009

Καμμένος απο...mad men



Μόλις τελείωσα και την 2η σεζόν mad men.
Η αισθητική αυτού του σήριαλ είναι τόσο υψηλή,σαν ένα μετάξι φορεμένο να σε δροσίζει σε μια πολύ ζεστή μέρα.Η εποχή της δεκαετίας του '60 ήταν "τυλιγμένη" απο υψηλής ραπτικής ρούχα, οι συνήθειες των ανθρώπων ηταν απλές, και οι κάθε λογής συνευρέσεις τους ένα κοσμοϊστορικό γεγονός. Η συμπεριφορά τους ήταν αυτή που αρμόζει σε ανθρώπινο είδος: γέλια, φλέρτ(και όχι μόνο), παράνομες πράξεις όλα στην κατάλληλη δόση και πάντα με class, φινέτσα!
Οι οικογένειες είναι λες και βγήκαν απο διαφήμιση οδοντόκρεμας ή περιοδικού μόδας!Πάντα όμορφα ντυμένοι με κινήσεις χορογραφίας να κάνουν τα πάντα απο πλύσιμο πιάτων μέχρι πετώντας τα σκουπίδια στον κάδο χωρίς να χάσουν ίχνος απο την γκλαμουριά που τους διακρίνει.
Οι γυναίκες είναι τα απόλυτα θηλυκά, όποια δεν ήταν θεωρούνταν αδιάφορη και αποτυχημένη.Φορούσαν πάντα υψηλή ραπτική με τα κατάλληλα αξεσουάρ και κινούνταν ανάμεσα στους άνδρες με παρανίσια άνεση απ' ότι άρμοζε.Μέσα στην οικογένεια ήταν το Α και το Ω , χωρίς οι άνδρες να νιώθουν οτι χάνουν λίγο απο την κυριαρχία τους.

Οι άνδρες ήταν το αντίστοιχο των γυναικών.Επαγγελματίες σε κάθε τους κίνηση.Κυρίαρχοι στη δουλειά τους, σκληροί και αποκτούσαν πάντα αυτό που ήθελαν με κάθε τρόπο και κόστος.















Το σήριαλ βλέπεται με συντροφιά τσιγάρου και ποτού χαρακτηριστικό του mad men.

11 σχόλια:

  1. Όπως τα λες είναι! Χωρίς τσιγάρο και ποτό δεν βλέπεται.... μέχρι και εγώ όταν την βλέπω σκέφτομαι ότι θέλω να καπνίσω.... και για όσους με ξέρουν αυτό είναι είδηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. άμα δεν κάπνιζα θα το είχα αρχίσει είναι το μόνο σίγουρο!:P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. gi ayto egw to afhsa sto 01x04 gia na mhn ethistw perissotero :P to kalokairi pali poy pairnw paketo :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευχαριστούμε πάρα πολύ για το υπέρτατο review σου στο mad men , blogger butterfly...εεεε amhel.

    Η σειρά μόλις μπήκε στα must watch ...των επόμενων 20 χρόνων. Κανονικά θα την ξεκινούσα από αύριο αλλά ως αντικαπνιστής/μη καπνιστής/ οφείλω προς τον εαυτό μου να μην την παρακολουθήσω. Όπως και κάθε μη καπνιστής που σέβεται τον εαυτό του, άλλωστε!!!

    :emoticonmeglwssaeksw: :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. οποιαδηποτε ομοιοτητα με butterfly klp επιφερει τιμωρια :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. xaaxaxaxxa patriot m'aresei poy toy thn eipame kai oi dyo taytoxrona xaxaaxaxax

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. δεν την ξεκίνησα ακόμα αυτή τη σειρά..Ωραία λένε οτι είναι!:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σύντομα θα την ξεκινήσω και εγώ την σειρά. Όπου και να διαβάσω μόνο θετικά σχόλια βλέπω. Το μόνο που με ανησυχεί με αυτά που διάβασα εδώ, είναι μην ξαναρχίσω το τσιγάρο.:P
    Thanks Αμχελ:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. παρακαλώ μιμίκι!
    Αφού το κοψες πρόσεχε με αυτή την σειρά γιατί είναι πειρασμός :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή